Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

zaterdag 20 juni 2015

Freubelstop...

Hallo lieve freubelblogvriendinnetjes,
Het is even stil aan deze kant omdat ik in de lappenmand lig,ben afgelopen maandag totaal door m'n rug gegaan en normaal ben ik met een paar dagen wel weer redelijk op de been maar nu wil het niet lukken,zelfs met de morfine krijg ik het niet eronder,balen is het.
Natuurlijk produceer ik nu dus niks maar ook jullie blogjes bezoeken lukt niet echt vanwege de morfine bewegen de lettertjes een beetje teveel voor m'n ogen haha.
Hopelijk kan ik snel weer langskomen.
Fijn weekend en een dikke knuffel,groetjes, Wilma

vrijdag 12 juni 2015

Weer blauw...

Op de blog van ons borduurkaartenblog is er weer een leuke challenge en dat is deze maand 
" #20 - blauw met een andere kleur  " Dit is mijn bijdrage geworden:Het patroon is van Linzo wat ter beschikking is gesteld door Antre's hobby hoekje en het plaatje uit de oude doos.

Bedankt voor de lieve reacties steeds weer,ik wens jullie een fijn weekend en tot de volgende keer.

Freubelgroetjes, Wilma 

donderdag 11 juni 2015

Kerstkaart - week 24

Kerstkaartendag in blogland, op de blog van 52 weeks to christmas worden weer de wekelijkse kaartjes geplaatst. Hierbij de mijne weer:Ik wens jullie een fijne dag,bedankt voor de reacties en tot de volgende keer.

Lieve freubelgroetjes, Wilma 

woensdag 10 juni 2015

Blauw...

Op de blog van Creaine Challenges is deze maand de opdracht " #49 borduren in de kleur BLAUW"
ook moet er een patroon van Linzoo gebruikt worden, ik wil graag meedoen met deze kaart:Het patroontje heb ik al een keer eerder gemaakt,toen als kerstkaart maar hij leent zich er ook prima voor als verjaardagskaart dus bij deze...

Bedankt weer voor de lieve reacties,een fijne middag nog en tot morgen,kerstkaartendag 🎄

Freubelgroetjes, Wilma

zondag 7 juni 2015

25 jaar...

Net thuis van een superleuk feestje van mijn lieve schoonzus en zwager,zij zijn 25 jaar getrouwd,super toch want dit is tegenwoordig niet meer altijd vanzelfsprekend....

Ik had een kaart gemaakt maar domme ik vergeet een foto te maken,gelukkig heb ik heb net toegestuurd gekregen dus kan ik hem hier plaatsen,ik had het patroon namelijk gekregen op het clubje van De Schatkist en ja de voorwaarde is dan wel dat je het kaartje laat zien dus dat kan nu.
Hier dan de kaart....Nu met de beentjes omhoog want hoe leuk het feestje ook was,ik lig nu een paar dagen in de lappenmand....fijne avond nog en bedankt weer voor de reacties.

Freubelgroetjes, Wilma

donderdag 4 juni 2015

Kerstkaart - week 23

En ja hoor,hier ben ik weer met een kerstkaart want het is donderdag en dus kerstkaartendag op de blog van 52 weeks to ChristmasHet patroon is van Linzoo en het prachtige plaatje van Yvonne.

Bedankt weer voor alle lieve reacties,ik wens jullie een fijne zonnige dag,hier schijnt hij al!

Lieve freubelgroetjes, Wilma

dinsdag 2 juni 2015

Samenwonen/nieuw huis

Dit kaartje kan voor beide doeleinden gebruikt worden....Het patroon is van Ann's Paper en het plaatje uit de oude doos..

Deze maand is de nieuwe challenge bij Hobbywinkel De Egel "Feest met een twist"
Vind deze wel passen bij dat thema toch?

Bedankt weer voor de lieve reacties en tot de volgende kaart,zal wel de donderdag=kerstkaartendag worden.

Lieve freubelgroetjes, Wilma