Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

donderdag 31 december 2015

Kerstkaart - week 53

En al heet de blog 52 weeks to christmas toch word dit week 53 van de kerstkaartenbijdrage aan dit blogje dit jaar!
Deze week is dit mijn bijdrage:
Ik wens al mijn blogvriendinnetjes een hele fijne jaarwisseling, de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en hartelijk bedankt voor alle lieve bezoekjes en reacties op mijn blogje!

Freubelgroetjes, Wilma

maandag 28 december 2015

Blauw-bruin bij hobbywinkel De Egel

Nog net op tijd een poging wagen bij de challenge op de blog van Hobbywinkel De Egel waar het thema "2 kleuren" is...ik heb gekozen voor blauw-bruin;
Daar borduren op wit papier het mooiste is vind ik zelf had ik toen het klaar was natuurlijk wel heel veel wit op de kaart en voldoet hij dus niet aan het thema....ik heb dit opgelost door met de blauwe Te Gekke Krijtjes het wit in te kleuren met...blauw dus!
Hopelijk voldoet hij zo en mag hij meedoen aan de challenge waar je echt een schitterende prijs mee kunt winnen!

Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reacties en in ieder geval weer tot donderdag - kerstkaartendag.

Lieve freubelgroetjes , Wilma 

donderdag 24 december 2015

Kerstkaart - week 52

Morgen is het kerst en al mijn kaartjes zijn de deur uit,ik heb dit jaar echt iedereen een handgemaakte kaart kunnen sturen zonder stress,mede dankzij de blog van 52 weeks to christmas ik ga dus zeker lekker verder zodat dit volgend jaar weer kan! Deze week mijn bijdrage:Ik wens iedereen hele fijne feestdagen,nog geen gelukkig nieuwjaar want volgende week komt er in ieder geval weer een kerstkaart. Lieve freubelgroetjes, Wilma

P.s. Bedankt lieve blogvriendinnetjes voor de bezoekjes en steeds weer lieve berichtjes,ik waardeer ze heel erg!

woensdag 23 december 2015

Scrap'nChat

Gisteravond vond er een Scrap'nChat plaats op de Facebookpagina van HobbyVision en zoals jullie wel weten probeer ik soms wat anders dan het kaartborduren en daar is dit nu het resultaat van,een mapje voor geld cq cadeaubon met een bijpassend doosje:

 
 

Het oppimpen was veel werk en vind ik best moeilijk maar ben niet ontevreden, het doosje heb ik vrij neutraal gehouden omdat ik het dessinpapier al erg mooi vind,het was erg leuk om te doen.

Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reacties steeds weer!
Freubelgroetjes, Wilma

zondag 20 december 2015

Vrolijk kaartje

Vandaag eens wat anders tussen de kerstkaarten door....

Ik had hem al even klaar.Is het geen schatje?

Fijne zondag verder en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 17 december 2015

Kerstkaart - week 51

Week 51...jaja echt nog maar een week en dan is het kerstmis!!
Mijn kaarten zijn afgelopen week grotendeels verstuurd en wat een luxe om zoveel keus te hebben en echt iedereen een zelfgemaakte kaart te kunnen sturen mede dankzij de deelname aan de blog van 52 weeks to Christmas
Ik ga gewoon door en vandaag dus weer een bijdrage:
Hartelijk dank voor jullie bezoekjes en lieve reacties,een fijne freubeldag gewenst.

Lieve groetjee, Wilma


donderdag 10 december 2015

Kerstkaart - week 50

Kerstkaartendag in blogland en wel op de blog van 52 weeks to christmas bij deze mijn bijdrage:Uiteraard weer een geborduurde kaart in -vind ik zelf- prachtige kleuren.

Ik wil deze kaart ook mee laten doen op de verschillende blogjes waar challenges lopen van kerstkaarten, tw:

Fadengrafik-Challenge blog
Ons borduurkaartenblog

Bedankt voor jullie lieve reacties op m'n vorige kaartjes,ik lees ze met heel veel plezier en kom vandaag zeker bij jullie mooie creaties kijken!

Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 3 december 2015

Challenge Hobbyjournaal

Op de blog van Hobbyjournaal is deze maand de opdracht: "maak met het borduurpatroon en de Magical winterlijn van Yvonne Creations een creatie"..
Tja precies wat ik het liefste doe, borduren en 3D...dit is dan ook mijn bijdrage:Bedankt voor de vele reacties op mijn kerstkaart van vanmorgen,ik stel het zeer op prijs!
Lieve freubelgroetjes, Wilma

Kerstkaart -week 49 tevens challenge

Nog maar een paar weekjes tot de kerst en ook deze week is het me gelukt om een kerstkaart te maken voor de blog van  52 weeks to Christmas  :Deze week is er tevens een challenge aan verbonden en wel gebruik washi tape op je kaart!
Om toch in m'n comfortzone te blijven heb ik hem op een borduurkaart verwerkt, ik heb het op het vierkante cardstock geplakt onder het 3D kaartje zodat het sterrenrandje zichtbaar blijft dus opdracht voldaan.

Bedankt alvast voor jullie bezoekjes en lieve reacties,donderdags altijd fijn om zoveel reacties te mogen lezen. Lieve freubelgroetjes, Wilma

dinsdag 1 december 2015

Kerstkaart en WOLproject

Deze maand is de nieuwe challenge op mijn favoriete blogje Ons borduurkaartenblog
"challenge # 26 - kerst in niet-traditionele kleuren..." daar ik vorige maand de 1e prijs had gewonnen met mijn herfstkaart mocht ik een bijdrage leveren aan dit thema die nu dus op hun site prijkt!
Dit is hem geworden:


Ook kan ik nu mijn WOLproject laten zien die ik vorige week gemaakt heb daar de wedstrijd op het
clubje is afgelopen,helaas geen prijs maar een andere keer beter.Bedankt wederom voor de bezoekjes en lieve reacties op mijn vorige post,heerlijk om te lezen.
Ik wens jullie een fijne avond en tot snel weer. Freubelgroetjes, Wilma