Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

donderdag 28 januari 2016

Kerstkaart - week 4

Week 4 alweer van donderdag = kerstkaartendag in blogland,en wel op de gezellige blog van 52 weeks to christmas...vandaag is dit mijn bijdrage:
Dank je wel voor jullie bezoekjes en lieve reacties steeds maar weer,echt zo leuk!
Kom vandaag ook weer een rondje bij jullie doen.

Lieve freubelgroetjes, Wilma

vrijdag 22 januari 2016

Tasje

Woensdagavond was er weer een leuke Scrap'nChat op de Facebookpagina van HobbyVision en hebben we gezamenlijk online dit leuke tasje gemaakt:
Ik moet zeggen dat het niet zonder slag of stoot ging want heb verschillende dingen tijdens het maken opnieuw moeten snijden maar goed daar leer je weer van en die fouten ga ik -waarschijnlijk- niet meer maken, althans dat hoop ik haha.
Op de avond zelf hebben we de basis gemaakt en de dag erna heb ik hem verder opgepimpt,nou ik moet zeggen dat ik dat oppimpen wel moeilijk blijf vinden hoor,als ik dan zie wat andere mensen schitterende dingen maken.....maar ach ik ben uiteindelijk wel tevreden met het eindresultaat!

Bedankt voor de superveel en lieve reacties op m'n kerstkaart van gisteren,ik waardeer ze enorm!

Wens jullie alvast een fijn weekend,freubelgroetjes, Wilma

donderdag 21 januari 2016

Kerstkaart - week 3

Het hoort er gewoon bij; donderdag = kerstkaartendag op de blog van 52 weekt to christmas...
Dit is deze week mijn bijdrage:


Het thema op de blog van Fadengrafik-challenge is Challenge #88 "sneeuwpoppen" dus daar wil ik deze kaart ook mee laten doen.


Dank jullie wel voor de lieve reacties op m'n vorige kaartje,superfijn om steeds te lezen! Ik kom vandaag bij jullie ook weer een rondje doen!
Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

zondag 17 januari 2016

Omaatje

Vandaag eens een ander kaartje,combinatie van borduren en scrappen.
Ik vind hem goed gelukt,dit sportieve omaatje.
Dank je wel wederom voor de spontane lieve reacties op m'n vorige blogje,ik waardeer ze heel erg!
Fijne zondag en veel freubelgroetjes, Wilma

vrijdag 15 januari 2016

Portemonneetje

Afgelopen week was er weer een leuke WOL (WorkshopOnLine) op de Facebookpagina van Ettie en dit is het resultaat;Ik vind deze workshops via internet altijd erg leuk want je stapt zo volledig uit je comfortzone!

Heel erg bedankt op m'n kerstkaartje van gisteren,ik ben snel weer terug met wat andere kaarten.

Fijne weekend en lieve groetjes, Wilma 

donderdag 14 januari 2016

Kerstkaart - week 2

Tijd voor de 2e kerstkaart dit jaar op de blog van 52 weeks to christmas hierbij mijn bijdrage:Dank jullie wel voor de lieve reacties op m'n vorige blogje,altijd zo leuk om te lezen!

Lieve freubelgroetjes, Wilma

vrijdag 8 januari 2016

Cadeauboekje

Nogmaals een cadeauboekje gemaakt op aanvraag.
De steekwoorden waren: man die van tennis houd en 40 jaar word....nou moeilijk hoor!!!
Dit is hem geworden,ben zelf wel tevreden nu maar hopen dat degene die hem besteld heeft dit ook is....
Daar het thema op de blog van Hobbywinkel De Egel "mooie wens of spreuk" is wil ik deze creatie graag mee laten doen.

Hartelijk bedankt voor de lieve reacties op m'n kerstkaartje van gisteren,ik wens jullie alvast een fijn weekend. Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 7 januari 2016

Kerstkaart - week 1

Nieuw jaar dus weer nieuwe kansen...deze week weer de 1e kaart op de blog van 52 weeks to christmas en omdat het afgelopen jaar zo goed bevallen is gaan we gewoon weer verder!

Deze week is er tevens een challenge aan verbonden waarop een dier op je kaart word gevraagd,nou dat is niet moeilijk want ik denk dat het grootste gedeelte van mijn kaarten een dier bevat,nu dan ook met een schattig vogeltje:Dank voor jullie bezoekjes en lieve reacties,ik kom vandaag bij jullie ook een kijkje nemen!
Freubelgroetjes, Wilma


dinsdag 5 januari 2016

Winterkaart

Dit is hier in Brabant niet voor te stellen maar in het noorden van het land word dit zelfs op de straat gedaan begreep ik....onvoorstelbaar in zo'n klein landje als Nederland!Deze maand is de challenge op Ons borduurkaartenblog "Challenge #27 - een geborduurde Winterkaart" en dit is mijn bijdrage.

Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reacties,steeds weer zo leuk om te lezen!

Lieve freubelgroetjes, Wilma