Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

donderdag 31 maart 2016

Kerstkaart - week 13

En het is weer kerstkaartendag in blogland, dit is weer mijn wekelijkse bijdrage aan de blog van 52 weeks to christmas :Dank je wel voor de lieve reacties op m'n vorige kaartje,superleuk om die steeds weer te lezen.

Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

zondag 27 maart 2016

Geslaagd

Op de plaats van bestemming dus kan geplaatst worden:Ik wens jullie fijne paasdagen! Bedankt voor de bezoekjes en lieve reacties!
Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 24 maart 2016

Kerstkaart - week 12

Donderdag en weer kerstkaartendag op het blogje van 52 weeks to christmas...
Dit is mijn bijdrage deze week:
Ik probeer weer langs te komen vandaag,dank alvast voor de bezoekjes en reacties aan mijn blogje ik waardeer deze heel erg. Fijne dag en freubelgroetjes, Wilma

woensdag 23 maart 2016

Konijntje

Deze kaart is al lang op de plaats van bestemming maar had ik nog niet laten zien.
De opdracht was voor een meisje dat 1 jaar werd en dol op konijntjes is,ik vind hem wel lief geworden.

Bedankt voor de bezoekjes en reacties op mijn vorige kaart,erg lief!
Ik probeer ook zoveel mogelijk bij jullie langs te komen maar ben er momenteel  met m'n hoofd niet helemaal bij,komt wel weer.

Lieve feubelgroetjes, Wilma

zaterdag 19 maart 2016

Vrolijk Pasen

Vandaag eens een fleurig Voorjaarskaartje! Op het clubje van De Kaartenkast is dit model de techniekaart van de maand maart; het patroon is door hen beschikbaar gesteld en je mag hem dan zelf oppimpen naar keuze. Ik heb er maar eens een paaskaart van gemaakt.
Ik wil deze kaart mee laten doen in de challenges van:
Webshop AnMaCeatief challenge 54 "voorjaar/lente/Pasen"
Kaartjes-Inspiratie Challenges Blog challenge 81 "Pasen"
Fadengrafik-Challenge Blog challenge 90 "Pasen"

Bedankt voor de reacties op mijn kerstkaart,waren er helaas niet zo veel maar ik was wat later met plaatsen maar degene die wel gereageerd hebben;superbedankt!

Fijn weekend en lieve groetjes, Wilma

donderdag 17 maart 2016

Kerstkaart - week 11

Nog net op het nippertje mijn wekelijkse bijdrage aan het kerstkaartenblogje 52 weeks to christmas, wederom een geborduurde:
Dank voor de lieve reacties van m'n vorige kaart,ondanks dat ik momenteel minder actief ben waardeer ik ze heel erg.

Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 10 maart 2016

Kerstkaart - week 10

Goedemorgen blogvriendinnetjes, hier is weer de wekelijkse bijdrage voor het blog van 52 weeks to christmas :Dank weer voor de bezoekjes en lieve berichtjes,ik probeer vandaag bij jullie ook weer een rondje te doen! Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma 

maandag 7 maart 2016

Mannenkaart

Vandaag een geborduurde mannenkaart,dit was de opdracht op de blog van Ons borduurkaartenblog het is challenge #29 ....Bedankt voor de bezoekjes en lieve reacties op m'n vorige blogje,ik vind ze steeds weer leuk om te lezen.

Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 3 maart 2016

Kerstkaart - week 9

Week 9 alweer,we gaan weer de goede tijd tegemoet: voorjaar! Nu moet het weer nog gaan meewerken!! Ook is het weer donderdag dus tijd voor de wekelijkse bijdrage op de blog van 52 weeks to christmas :

Er was een challenge deze week,nl een schudkaart....ik heb die nog nooit gemaakt,wel even gegoogled maar had er ook niet de juiste materialen voor in huis dus die misschien komt die nog ooit.
Deze week dus maar een gewone geborduurde kerstkaart:
Nu mag ik "fijn" naar de tandarts,hij gaat 6! vullingen vervangen in m'n voortanden,deze zijn na ruim 35 jaar wel aan vervanging toe,geloof nooit dat nieuwe vullingen ook weer zo lang mee zullen gaan.
Zullen jullie voor me duimen? Brrrrrrrr.

Bedankt voor de reacties wederom,superleuk steeds weer als m'n mail pingt en er weer een lieve opmerking binnenkomt van m'n freubelvriendinnetjes!

Fijne dag en lieve groetjes, Wilma