Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

vrijdag 29 april 2016

Groeten uit 's-Hertogenbosch

Na wekenlang alleen maar kerstkaarten te hebben geplaatst is het kaartenmaken weer op gang gekomen en laat ik meteen een hele serie zien, en wel geborduurde met schitterende 3D plaatjes uit mijn geboorte stadje,bij deze:Ik heb er ondertussen weer veel klaar dus dit weekend plaats ik weer een serie met een aantal kaarten van hetzelfde thema, word vervolgd dus!

Bedank ik jullie voor de bezoekjes en lieve reacties op m'n kerstkaart van gisteren,blijft zo fijn om die te lezen,echt bedankt!!!

Fijn weekend en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 28 april 2016

Kerstkaart - week 17

Alweer een week voorbij en is het weer donderdag -> kerstkaartendag op de blog van 52 weeks to christmas , hierbij mijn wekelijkse bijdrage;
Dank voor de bezoekjes en lieve reacties op mijn vorige kerstkaart,ik kom vandaag bij jullie ook een rondje doen. Fijne dag en Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 21 april 2016

Kerstkaart - week 16

Vandaag weer mijn wekelijkse kerstkaartbijdrage aan de blog van 52 weeks to christmas, mijn favorietste hobby blijft toch het kaartborduren dus deze week is het deze geworden:
Langzamerhand gaat het freubelen weer wat beter dus binnenkort weer eens wat andere kaarten op mijn blogje! Hartelijk dank voor jullie bezoekjes en lieve berichtjes, fijne dag gewenst.

Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 14 april 2016

Kerstkaart - week 15

En alweer is het donderdag dus kerstkaartendag op de blog van 52 weeks to christmas en mijn bijdrage is deze week wederom een geborduurde:Dank je wel voor jullie bezoekjes en lieve reacties ondanks dat ik nog niet veel terugkom op jullie blogjes....Freubelgroetjes, Wilma


donderdag 7 april 2016

Kerstkaart - week 14

Ja hoor,alweer donderdag dus kerstkaartendag in blogland en wel op de blog van 52 weeks to christmas....daar ik afgelopen dinsdag een operatie ondergaan heb en dus herstellende ben heb ik vooruit gewerkt met de kerstkaarten en dus geen challenge bijdrage heb maar een "gewone" wekelijkse....Ik probeer een rondje bij jullie te doen maar of het lukt?

Wens jullie een fijne dag en veel freubelgroetjes, Wilma

zaterdag 2 april 2016

Trouwkaart

Op mijn favoriete blogje Ons borduurkaartenblog is weer een nieuwe challenge en wel met het thema: #30 - kaart voor een huwelijk,laat ik er net met 1 bezig zijn dus hier is mijn snelle bijdrage:Dank je wel voor de lieve reacties op mijn kerstkaart, blijft super om te lezen dames.
Fijn weekend en lieve freubelgroetjes, Wilma