Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

dinsdag 31 mei 2016

Beterschap

Vandaag maar weer eens een ander thema; beterschap!!
2 geborduurde kaartjes met leuke plaatjes erop van Yvonne creations;

 


Hartelijk dank voor de bezoekjes en lieve reacties op mijn vorige kaartjes,ik lees ze met veel plezier!

Fijne avond en freubelgroetjes, Wilma

zondag 29 mei 2016

Groeten uit 's-Hertogenbosch deel 2

Tijdje terug al een hele serie kaarten laten zien van mijn geboortestadje,ondertussen de laatste 2 plaatjes van het knipvel ook verwerkt en dat zijn deze geworden:

Het lekkerste gebak wat er maar is: de Bossche Bol!!

En de bekende  schilder: Jeroen Bosch!!De kaartjes zijn allemaal vertrokken naar mijn favorietste fan,mijn schoonzus die ook nog eens fan is van de plaatjes van Den Bosch!

Hartelijk dank voor jullie bezoekjes en lieve reacties!

Fijne avond en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 26 mei 2016

Kerstkaart - week 21

Kerstkaartendag in blogland...op de blog van 52 weeks to christmas is week 21 alweer aan de beurt.
Hierbij mijn wekelijkse bijdrage:
Alvast bedankt voor jullie bezoekjes en lieve berichtjes,hopelijk komen er weer veel.
Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

maandag 23 mei 2016

Nogmaals een verjaardagskaart

Op de blog van Hobbyjournaal is de opdracht deze maand: maak een creatie waar bloemenplaatjes of bloemenstempels op verwerkt zijn,en dan alleen van een aantal genoemde ontwerpsters.
Mijn keuze is gevallen op een prachtig plaatje van Precious Marieke, deze verwerkt naar voorbeeld uit een hobbydolboekje meen ik,ik vind het een schitterend geheel.Wil deze dus mee laten doen aan de challenge van de maand mei!

Hartelijk dank voor de reacties wederom,ik waardeer ze erg vind het altijd zo gezellig om te lezen!

Wens ik jullie verder nog een fijne dag toe op deze regenachtige dag!

Lieve freubelgroetjes, Wilma 

vrijdag 20 mei 2016

Hartelijk gefeliciteerd

Op de Facebookpagina van Nieuwe borduurkaarten vrienden heeft Christien van den akker deze maand weer een leuk borduurpatroon beschikbaar gesteld, dit is mijn bijdrage geworden:Heel veel dank voor de vele reacties op m'n kerstkaartje van gisteren, super om die te krijgen en te lezen!! Ik wens jullie een fijn weekend toe.

Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 19 mei 2016

Kerstkaart - week 20

Op de blog van 52 weeks to christmas is het weer tijd voor een kerstkaart op donderdag.
Een geborduurde weer deze week:Dank jullie wel voor de bezoekjes en lieve reacties op m'n blogje, ik kom ook bij jullie weer een kijkje nemen. Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma 

donderdag 12 mei 2016

Groen met.........oranje

Mijn 2e berichtje vandaag....Op het blogje van Ons borduurkaartenblog is er deze maand weer een challenge en wel met het thema #31 - groen met een andere kleur.
Daarbij was op de Facebookpagina van "Be Challenged" weer een nieuw maandpatroon uitgegeven en heb ik deze 2 "opdrachten" dus gecombineerd en is dit het resultaat geworden:


Dank je wel voor jullie bezoekjes en lieve reacties,ik lees ze graag!
Lieve freubelgroetjes, WilmaKerstkaart - week 19

Het is alweer kerstkaartendag in blogland en ook deze week hierbij weer mijn bijdrage op de blog van 52 weeks to christmas :Hartelijk dank voor de bezoekjes en berichtjes op m'n blogje,fijne dag!

Liefs, Wilma

donderdag 5 mei 2016

Kerstkaart - week 18

Ondanks het beloofde warme weer toch een kerstkaart vandaag, het is donderdag dus kerstkaartendag in blogland en wel op de blog van 52 weeks to christmas....
Mijn kerstkaart van deze week doet meteen mee met de challenge van de maand, deze is: een kerstman op je kaart:Bedankt voor jullie bezoekjes en lieve reacties,ik wens jullie een fijne zonnige dag toe vandaag!
Lieve freubelgroetjes, Wilma

maandag 2 mei 2016

50 jaar

Zoals gezegd weer een serie kaarten,deze keer in het thema 50 jarigen....
We hadden een Abraham in onze familie en daar er zulke leuke plaatjes zijn met dit thema heb ik er meteen maar een groot aantal gemaakt:


 


Bovenstaande zijn op de plaats van bestemming, de volgende zijn voor m'n voorraadbakje....Zo dat schiet wel lekker op met plaatsen, nu weer verder met een volgend thema.

Dank jullie wel voor de bezoekjes en lieve reacties op m'n vorige post,ze worden zeer gewaardeerd!!

Fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma