Ik ben Wilma,getrouwd en moeder van 2 zoons. Mijn hobby's zijn kaartborduren en hobbydotten.

Mijn foto
Welkom op mijn blogje,leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik ben pas een paar jaar bezig met kaarten maken,doordat ik noodgedwongen thuis kwam te zitten moest ik iets met m'n tijd doen en ben ik op deze hobby uitgekomen,nooit verwacht dat ik nog ze creatief zou zijn. Na verschillende dingen uitgeprobeerd te hebben ligt m'n voorkeur toch bij kaartborduren en hobbydotten dus die zullen jullie het meeste voorbij zien komen. Ook haak ik graag maar dit ligt momenteel op een lager pitje. Ik lees met veel plezier jullie lieve reacties,dank je wel daarvoor. Liefs Wilma

donderdag 29 december 2016

Kerstkaart - week 52

En vandaag dan echt de allerlaatste van dit jaar, week 52 van de kerstkaarten op de blog van 52 weeks to christmas....Mijn dank is groot aan alle deelneemsters van deze blog; voor de inspiratie en de bezoekjes en lieve reacties op mijn blogje! Op naar een nieuw jaar waarin we weer vol frisse moed verder gaan 👍

Wens ik jullie een fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

maandag 26 december 2016

Borduurchallenge Hobbyjournaal

Deze maand is er op de blog van Het Hobbyjournaal een borduurchallenge!
De opdracht is een Stitch en Do kaart een eigen draai geven met gebruik maken van de genoemde lijnen.
Dit is mijn bijdrage geworden:Ik heb de kaart gebruikt uit het Stitch en Do pakket nr. 39, het eigenlijke patroon is een kerstkaart
maar ik heb er deze opkikker mee gemaakt; het plaatje van Yvonne en een stempeltje van de seasonal Flowerline van Precious Marieke. Stitch en Do garen maar hier weet ik de nrs niet meer van....

Dank voor jullie bezoekjes, nog een fijne 2e kerstdag en lieve groetjes, Wilma

donderdag 22 december 2016

Kerstkaart - week 51

De laatste donderdag voor Kerstmis 2016 en wederom is het tijd om het wekelijkse kerstkaartje te laten zien op de blog van 52 weeks to christmas:Dankzij deze leuke blog had ik een volle bak kerstkaarten die ondertussen flink geslonken is.
Familie en vrienden sturen helaas niet veel kaarten meer daarom heb ik met verschillende blogvriendinnetjes en clubjes kerstkaarten uitgewisseld wat als resultaat heeft dat ik een heleboel schitterende handgemaakte kaarten op de schouw heb staan:Genieten toch??!

Wens ik jullie alvast hele fijne feestdagen toe, bedankt voor de vele  bezoekjes en lieve reacties, een leuke bijkomstigheid van een fijne hobby!

Fijne dag en lieve groetjes, Wilma

zondag 18 december 2016

Hondjes

Vandaag eens iets heel anders tussen het kerstgeweld door; schattige hondjes!
Het patroon is van Ann's Paper en het plaatje uit de voorraad,geen idee van wie deze is.Op de blog van Webshop AnMaCreatief is de challenge deze maand "alles mag" dus wil ik deze daar mee laten doen..

Dank jullie wel voor jullie bezoekjes en lieve reacties,ik lees ze met veel plezier.

Fijne zondag nog en lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 15 december 2016

Kerstkaart - week 50

Jaja de 50ste week van het jaar en ook weer donderdag dus tijd voor de wekelijkse kerstkaart op de blog van 52 weeks to christmas....Op deze kaart weer een borduurtje met een lief plaatje van Moreheads gecombineerd.
Ook heb ik zilver borduurdraad en zilver accenten gebruikt en dit werd gevraagd op de blog van Ons borduurkaartenblog waar de challenge deze maand is: "38 gebruik zilver op je kaart" dus hiervoor wil ik deze kaart graag mee laten doen.

Hartelijk dank voor het bezoeken van mijn blogje en nog meer voor de positieve reacties,ik waardeer ze heel erg.

Ook wil ik nog even melden dat ik prachtige kerstkaarten kreeg met de post waaronder ook die van de blogvriendinnetjes Jeanet (scrappen en beppen) en Petra (pleasurebypeet) , meiden wat een schitterende kaarten, erg mooi gemaakt en zo leuk om ze nu eens in het echt te bewonderen, heel veel dank!!

Wens ik allen een fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma

zaterdag 10 december 2016

Kerstkaart én oproepje

Daar we allemaal in de kerstsfeer zitten denk ik, nog maar een kerstkaartje.
Deze wil ik mee laten doen aan de challenge op de blog van Hobbywinkel De Egel , hier is de challenge deze maand: # 24 "Rendier/Hert/Ree" ...Daar ik afgelopen jaar alle weken van de kerstkaartenblog van 52 weeks to christmas heb meegedaan heb ik echt mega veel kerstkaarten...zijn er onder jullie die dit misschien ook hebben en zin hebben om mij een kaart te sturen en dam stuur ik er natuurlijk 1 terug?
Ik heb ook al op een clubje een groep mensen gestuurd en heb er al een aantal terug,zo leuk om die zelfgemaakte kaartjes te zien...
Mocht iemand willen, mijn mail is; wilmavdw@gmail.com

Wens ik jullie een fijn weekend en lieve groetjes, Wilma

woensdag 7 december 2016

Kerstkaart - week 49

Nog maar een paar weekjes en dan is het alweer kerst, wat gaat het toch snel!
Vandaag is het weer tijd voor de wekelijkse bijdrage op de blog van 52 weeks to christmas...Mijn blog leeslijst gaat nog steeds niet lekker en andere blogs bezoeken gaat moeizaam, ik probeer er steeds een aantal te doen dus sorry voor de weinige bezoekjes...

Bedank ik jullie wel voor jullie bezoekjes en een fijne dag gewenst!
Lieve freubelgroetjes, Wilma

donderdag 1 december 2016

Kerstkaart - week 48 tevens challenge

Op deze 48ste week in het jaar 2016 is het weer tijd voor de wekelijkse kerstkaart waar ook  de maandelijkse challenge aan verbonden is op de blog van 52 weeks to christmas.
De challenge is: "een kaart zonder traditioneel kerstpapier" nou is dat voor mij nooit zo moeilijk omdat het meestal geborduurde kaarten zijn die wit zijn maar ik dacht ach laat ik een scrapkaart maken...en om hem helemaal anders te maken heb ik hem lekker rosé gemaakt.
Hartelijk dank voor jullie bezoekjes en lieve reacties, erg fijn om steeds te lezen.
Hier loopt de bloggersite niet lekker, krijg niet meer automatisch de leeslijst als ik de pagina bezoek, en klik ik die aan dan gaat het scrollen niet lekker vandaar dat ik niet veel teruggepost heb.
Hebben meer hier last van toevallig of ligt het aan m'n iPad (misschien toch tijd om te updaten,wat ik altijd uitstel) ...

Wens ik jullie allemaal een fijne dag en lieve freubelgroetjes, Wilma